Krijgt Walt Disney Studios Park een nieuwe naam?Momenteel zijn er geruchten die zeggen dat ze binnenkort een naamsverandering bekend gemaakt zal worden voor het Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris.Walt Disney Studios Park zit volop in zijn make-over

Nu dat het Walt Disney Studios Park volop in zijn make-over zit zal het park er binnenkort natuurlijk helemaal anders uitzien, daarom stelt zich de vraag als het nodig is om ook de naam van het park te veranderen. Op die manier krijgen de bezoekers een sterk signaal dat het park echt helemaal veranderd is en niet meer het kleine, triestige parkje van vroeger is.

De naamsverandering zou eventueel volgende week op 12 April 2024 aangekondigd kunnen worden, op die dag is er een special event voor fan media, Cast Members en ander genodigden om de toekomst van de Disneyland Paris te bespreken en een update te geven over de huidige werken die momenteel aan de gang zijn in het Walt Disney Studios Park en Disney Village.

Tot er bevestiging is van Disney is nog het afwachten als er naamsverandering zal doorgevoerd worden en of ze die nu al gaan bekendmaken of gaan wachten tot op een later tijdstip. Volgende week weten we misschien meer.

Walt Disney Studios Park

Graag naar Disneyland Paris? Geen probleem !

Bekijk hier de huidige prijzen en de beschikbaarheid van de Disney Hotels. Een volledig arrangement is de beste oplossing ! Meer info >