Disney Cruise Line Onthult Entertainment Voor Disney Lookout CayBen je klaar om de wonderen te ervaren op Disney Lookout Cay, waar je jezelf omringd zult vinden door ongeëvenaard Disney-entertainment vermengd met authentieke Bahamaanse cultuur? Over slechts een paar weken zullen Disney Cruise Line gasten voor het eerst voet aan wal zetten op Disney Lookout Cay op Lighthouse Point, en vandaag onthullen we enkele van de magische entertainmentmogelijkheden op deze prachtige bestemming.

Disney Cruise Line


RUSH! Een Junkanoo-feest op Disney Lookout Cay

Hoor je dat? Met de roep van een hoornschelp zal een lokale Junkanoo-groep jou en je familie meenemen in RUSH! Een Junkanoo-feest op Disney Lookout Cay, waarbij je wordt geïntroduceerd in het kenmerkende festival van de Bahama’s met kleurrijke parades van dans en muziek. Je krijgt de kans om de vreugde van een authentieke Junkanoo Rush Out te ervaren terwijl artiesten paraderen naar het Goombay Cultural Center, waar Mickey en Minnie Mouse en Donald en Daisy Duck zullen dansen en gasten aanmoedigen om de levendige viering bij te wonen die het hart van de Bahama’s tot leven brengt.

Disney Fun in the Sun Beach Bash

Je zult veel plezier hebben op het Play-Play Pavilion tijdens de Disney Fun in the Sun Beach Bash, een strandfeest vol met spellen die je kunt spelen met Disney-vrienden! Laat zien hoe laag je kunt gaan in Goofy’s Good Day Limbo, test je vaardigheden bij Pluto’s Pineapple Ring Toss en koel af met een plons bij Chip-n-Dale’s Water Brigade, allemaal op de klanken van gloednieuwe Bahamaanse versies van Disney-deuntjes. Deze spellen zullen de hele familie zeker verrukken, met de spectaculaire kusten van Eleuthera als achtergrond.

Maak je klaar om ongelooflijke Disney-herinneringen te maken op deze unieke bestemming!