Walt Disney World verblijven 2024 NU TE BOEKEN met laag voorschot vanaf € 65 per persoon!

Reserveer nu – lage aanbetaling vanaf €65 per persoon!Van grote kinderen tot kleintjes, er is genoeg magie voor iedereen in het Walt Disney World Resort in Florida. Met nieuwe spannende attracties, klassieke favorieten, meeslepend dineren en meer, geniet je van een vakantie als nooit tevoren wanneer je nu boekt voor 2024.
Boek nu voor 2024


Zeg hallo tegen je favoriete Disney-personages, ervaar adembenemende attracties en dompel jezelf onder in de magie van Disney, terwijl je 4 opwindende pretparken en waterparken ontdekt – nergens anders zoals dit.
Het is tijd om herinneringen te maken die voor altijd zullen blijven bestaan.


Spreid de kosten met flexibele termijnen


Reserveer uw Walt Disney World-vakantie vroeg en geniet van een grotere keuze aan datums, hotels en kamertypes – des te beter om het perfecte verblijf te plannen.
Bovendien kun je vandaag boeken en krijg je meer tijd om te betalen met onze flexibele termijnbetalingen – stort een aanbetaling vanaf slechts € 65 per persoon en betaal de rest op de vervaldatum van je saldo op een manier die bij je past. U bepaalt zelf hoeveel en wanneer, allemaal zonder kosten of rente.

Enkele hoogtepunten?


Met meeslepende landen, verre sterrenstelsels, spannende verhalen en nog lang en gelukkig leven is Walt Disney World de perfecte vakantie voor het hele gezin. Hier is een pixie dust besprenkeling van de nieuwste attracties in onze Disney Parken, klaar om door jou ontdekt te worden!

  • TRON Lightcycle / Run – Race over een wereld zonder horizon in een race tegen de meest dreigende programma’s van het Grid. Ervaar een van de snelste achtbanen in elk Disney-themapark in deze gloednieuwe attractie – nu open!
  • Star Wars: Galaxy’s Edge – Beleef je Star Wars-avontuur in een Galaxy Far, Far away! Ga mee met het verzet op een missie met Star Wars: Rise of the Resistance en bestuur het beroemdste ruimteschip op Millennium Falcon: Smugglers Run.
  • Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind – Draai door de kosmos in een spannende gezinsattractie met de allereerste omgekeerde lancering in een Disney-achtbaan. Klaar voor een geweldige zoektocht door de kosmos om de melkweg te redden? Het is allemaal aan jou!
  • Frozen Ever After – Zeil naar Arendelle aan boord van een oud Scandinavisch schip dat je meevoert naar de wondere winterse wereld van Frozen. Dit familie-avontuur vol liedjes zal zelfs de koudste harten doen smelten!
  • Remy’s Ratatouille-avontuur – Krimp tot Remy’s formaat voor een culinair 4D-avontuur dat zeker al je zintuigen zal boeien terwijl je door de drukke keuken, eetkamer en muren van Gusteau’s restaurant raast.