Le Pays des Contes de Fées heropeningsdatum gekend

Le Pays des Contes de Fées en Casey Jr. – le Petit Train du Cirque in Disneyland Paris gaan volgens de officiële website van de Disneyland Paris opnieuw open vanaf 1 augustus 2024 met 3 gloednieuwe scenes!


Op de website van Disneyland Paris staan Pays des Contes de Fées en Casey Jr. – le Petit Train du Cirque niet langer meer als gesloten vanaf 1 augustus 2024. De Pirate Galleon is de enigste “attractie” in het Disneyland Park die op dit moment gepland is om gesloten te zijn begin augustus.

Le Pays des Contes de Fées


Nieuwe scenes wanneer de attractie terug open gaat:

De nieuwe Frozen scène in Le Pays des Contes de Fées, die de vorige Peter en de Wolf scène zal vervangen, is slechts één van de drie nieuwe toevoegingen aan deze attractie. Zo komt er ook een nieuwe scène van Winnie The Pooh, die de scène van Hans en Grietje zal vervangen.

Recent werd er door Disneyland Paris nog een derde verandering aangekondigd voor Le Pays des Contes de Fées. De laatste scène in de attractie die nu van The Wizard of Oz was zal veranderen naar de Pixar film UP. Dit wordt ook de eerste en enige scène in de attractie die gewijd is aan een Pixar film.

Verder zal ook het hele gebied een grondige renovatie krijgen. Als onderdeel van deze renovatie zal Le Pays des Contes de Fées, Vittel als sponsor van de attractie verwelkomen. Pays des Contes de Fées sloot op 11 maart 2024, en gaat volgens de officiële website van Disneyland Paris opnieuw open op 1 augustus 2024. Ook Casey Jr. – le Petit Train du Cirque zal terug heropenen van 1 augustus 2024.