Sports Bar in Disney Village krijgt complete make-over, New York Style Sandwiches verdwijnt

De Sports Bar in Disney Village die sinds 1992 open is, sluit binnenkort de deuren en ondergaat een complete make-overWanneer de bar in 2025 weer open gaat, zal de bar – die wordt gesponsord door de officiële partner van het resort, Coca-Cola – een grotere zitcapaciteit, een opnieuw ontworpen terras vol planten, een nieuw interieur en een nieuw aanbod van eten en drinken hebben. Deze transformatie is één van de vele huidge projecten in Disney Village.Na meer dan dertig jaar zal de beroemde bar binnenkort een renovatie ondergaan met als doel de hele ervaring binnen de muren opnieuw te definiëren. Wanneer het in 2025 weer opengaat, zullen de gasten een stijlvolle sportlounge betreden die een warme en heerlijke sfeer zal bieden. Als klap op de vuurpijl wordt Coca-Cola – een merk dat zich sterk inzet voor het ondersteunen van atleten en het vieren van de passie van sport – nu de officiële sponsor van deze iconische locatie, als onderdeel van de langdurige alliantie met Disneyland Paris.

De geheel nieuwe Sports Bar & Lounge, opnieuw ontworpen in een stijl die past bij de nieuwe luxe en eigentijdse identiteit van Disney Village, zal een verfijnd ontwerp hebben dat een subtiele knipoog geeft naar verschillende soorten sporten.

Bovendien krijgen sportfans meer ruimte! De bar zal worden samengevoegd met het restaurantgebouw New York Style Sandwiches, met plaats voor meer dan 460 zitplaatsen, een grotere verscheidenheid aan geheel nieuw meubilair, waaronder hoge tafels en banketten, een loungeruimte en een ruimte die kan worden gereserveerd voor privé-evenementen. .©Disney


Deze transformatie zal zich ook uitbreiden naar de buitenruimte, aangezien het huidige terras zal worden omgebouwd tot een met planten gevulde patio met uitzicht op de bar. Wanneer ze buiten zitten, kunnen de gasten niet alleen genieten van het zonlicht dat door het transparante plafond valt en grote sportevenementen bekijken die op het gigantische scherm worden uitgezonden, maar het moderne raamontwerp geeft hen ook de mogelijkheid om te genieten van de levendige sfeer.

Binnen in de bar zullen de muren versierd zijn met een grote verscheidenheid aan kunstwerken en sportmemorabilia, terwijl de gevel van het restaurant bedekt zal zijn met een muurschildering met Goofy in zijn rol als voetballer in de tijdloze korte film How to Play Football.

De bar biedt niet alleen een geheel nieuwe setting, maar biedt ook een opnieuw vormgegeven eet- en drinkervaring. De toegewijde teams zijn al hard aan het werk om een ​​nieuw menu te ontwikkelen. Van deelbare hapjes tot eten dat op borden wordt geserveerd, de nieuwe opties zullen zeker de smaakpapillen van alle fijnproevers verrassen! En geen bezoek aan de bar is compleet zonder te genieten van een verfrissend drankje om de dorst te lessen! Het drankmenu omvat een breed scala aan tapbieren en zelfgemaakte bieren en ciders, samen met cocktails en mocktails die exclusief verkrijgbaar zullen zijn in de Sports Bar & Lounge.

Om deze geheel nieuwe eetervaring in Disney Village tot leven te brengen, sluiten de huidige Sports Bar en het restaurant New York Style Sandwiches eind dit jaar hun deuren voor enkele maanden.