Disney Electrical Sky Parade gaat verder na Symphony of ColoursGoed nieuws voor gasten van Disneyland Paris die niet genoeg kunnen krijgen van de Disney Electrical Sky Parade of voor diegenen die het Disney Resort pas bezoeken tijdens het Halloween- of Kerstseizoen: de drone show is vanwege succes verlengd tot 6 januari 2025!Het nieuws werd bevestigd door Disneyland Paris Executive Entertainment Director Dana Harrel tijdens het media-event voor de 32ste verjaardag van Disneyland Paris in een presentatie voor Cast Members en Disneyland Paris fans, tijdens de presentatie werd er ook een gloednieuwe show voor Avengers Campus aangekondigd.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de Disney Electrical Parade samen zou stoppen met “A Million Splashes of Colour” op de laatste dag van Disney Symphony of Colours op 30 september 2024. De verlenging betekent dat de Disney Electrical Sky Parade ook te zien zal zijn na Disney Symphony of Colours.

De website van Disneyland Paris toont nog steeds de oorspronkelijke einddatum van de show. De website is nog niet bijgewerkt met de nieuwe informatie.

©Disney

Nostalgie in de lucht met de Disney Electrical Sky Parade:

Maximaal 500 drones bewegen door de lucht in prachtige vormen en kleuren en beelden de paradewagens van Main Street Electrical Parade uit, waaronder de bekende trein van Mickey Mouse en zijn vrienden, de schattige draak Elliott en de koets van Assepoester. De herkenbare electro-syntho-magnetische muziek van Main Street Electrical Parade is speciaal geremixt en geeft extra magie aan de nieuwe avondshow.

Deze nieuwe avondshow is gebaseerd op de klassieke Main Street Electrical Parade, een avondspektakel dat tussen 1992 en 2003 in het Disneyland Park te zien was. Disney Electrical Sky Parade geeft nostalgische fans en jongere fans de kans om deze iconische ervaring te ontdekken op een gloednieuwe manier, zoals nooit tevoren.