Arribas France maakt exclusieve champagneglazen voor Disneyland Hotel

Maak van elke toast een buitengewoon moment met de exclusieve champagneglazen gemaakt door Arribas France, speciaal voor de aanstaande heropening van het “Disneyland Hotel”. Elk champagneglas wordt zorgvuldig met de hand geschuurd door getalenteerde ambachtslieden van Arribas FranceEen subtiel vleugje elegantie op uw tafel om elk speciaal moment te benadrukken. Of het nu voor een verjaardag, een bruiloft, Valentijnsdag of een andere speciale gelegenheid is, geef een cadeau dat de harten van uw dierbaren sneller laat kloppen.

Creaties die zeer binnenkort te vinden zijn in het “Disneyland Hotel” van “Disneyland Paris”. De prijs van de glazen is momenteel nog onduidelijk. 


Royal Collection Boutique

Vanaf 25 januari 2024 vind je in de Royal Collection Boutique nog meer merchandise die speciaal is ontworpen voor het Disneyland Hotel. Deze merchandise is geïnspireerd op de rijke geschiedenis en het design van het hotel, en bevat ook iconische accessoires geïnspireerd op Disney prinsessen en unieke samenwerkingen met anderen merken.

Beleef je eigen sprookje tijdens een verblijf in het Disneyland Hotel !

Boek hier je verblijf en bekijk de prijzen >