Main Street station na lange tijd terug zonder seizoensdecoratie in Disneyland ParkAls je nu het Disneyland Park in Disneyland Paris bezoekt zal je zien dat het Main Street USA railroad station geen decoraties meer heeft. Dat is enigszins normaal zou je denken, maar toch is dat niet zo. Het is al een lange tijd dat we het Main Street USA station enkel nog hebben kunnen zien met alle soorten seizoensdecoraties. Tot nu was het eigenlijk best uitzonderlijk dat je het station nog eens op een normale manier kon zien.Tijdens de eerste heropening van Disneyland Paris in 2020, door de pandemie, hebben we het station gezien met een groot medallion in het midden waar er “Time for Magic” opstond en daarna hebben we nog een andere versie gehad met tal van Disney figuren erop, dat was na de tweede heropening in 2021. En niet te vergeten de jaarlijkse terugkerende seizoendecoraties voor Halloween en Kerst.Disneyland Park


Het was uiteraard de viering van de 30ste verjaardag in 2022 en 2023 die zorgde dat het station het meeste versierd was de afgelopen jaren. 

Begin dit jaar nog werden er alweer nieuwe decoraties toegevoegd aan het station, deze keer in het thema van Tinker Bell voor Disney Symphony of Colours. Maar deze decoraties zijn nu opnieuw verdwenen.

Dus sinds lange tijd zien we het station van Main Street USA in zijn ‘bijna’ originele staat en dat voor een langere periode. De eerste keer dat we opnieuw decoraties gaan zien zal eind september zijn voor het Halloween seizoen die in het Disneyland Park 1 oktober 2024 begint.