Disneyland Paris lanceert nieuwe Drone-show Disney Electrical Sky Parade

Op 8 januari 2024, lanceerde Disneyland Paris de gloednieuwe droneshow Disney Electrical Sky Parade als onderdeel van Disney Symphony of Colours. Tijdens deze show worden drones, videoprojecties en fonteinen gecombineerd voor een spektakel bij het Kasteel van Doornroosje.De Disney Electrical Sky Parade is een gloednieuwe droneshow die geïnspireerd is op de klassieke Main Street Electrical Parade. Deze populaire parade was van 1992 tot 2003 te bewonderen in het Disneyland Park. De nieuwe droneshow geeft nostalgische fans en jongere fans de kans om deze iconische ervaring te herleven op een geheel nieuwe manier.Meer dan 500 drones bewegen door de lucht in prachtige vormen en kleuren. Ze vormen de paradewagens van de Main Street Electrical Parade, waaronder de bekende trein van Mickey Mouse en zijn vrienden, de schattige draak Elliott en de koets van Assepoester. De herkenbare muziek van de Main Street Electrical Parade is speciaal geremixt en geeft extra magie aan de nieuwe show.

Om Disney Electrical Sky Parade te ontwikkelen, hebben de Disneyland Paris Entertainment teams opnieuw samengewerkt met Dronisos, de officiële technologieleverancier van Disneyland Paris en Europese leider op het gebied van droneshows in Frankrijk, de Verenigde Staten en het Midden-Oosten. 

De Disney Electrical Sky Parade is elke dag te zien t/m 30 september 2024, behalve op 17, 22 en 24 januari 2024. Showtijden zijn beschikbaar in de officiële app van Disneyland Paris.