Alle Nieuwe Character Outfits Onthuld Voor Disney Lookout CayAls je genoten hebt van de eerdere sneak peek van Disney Cruise Line naar Mickey en Minnie Mouse’s nieuwe ontwerpen voor hun bezoeken aan Disney Lookout Cay bij Lighthouse Point, dan wil je zeker de speciale onthulling van vandaag zien van elke personage-look voor de bestemming!Disney Lookout Cay bij Lighthouse Point

De gerenommeerde Bahamaanse modeontwerper Theodore Elyett heeft deze schattige looks gecreëerd, die de levendige geest van de geliefde Bahamaanse traditie, Junkanoo, laten zien.

Theodore heeft alle acht looks ontworpen met de traditionele Junkanoo-stijl in gedachten, inclusief opvallende details zoals franjes. Kun je het zien in Goofy’s vest? Net als Mickey Mouse’s conch shell shorts en Minnie Mouse’s pineapple purse, maakt ook de Bahamaanse eilandinspiratie deze vakantielooks bijzonder levendig – bekijk de oceaangolven en zonnestralen in Donald Duck en Chip en Dale’s looks.Disney Lookout Cay


“Ik had het idee om een collectie te creëren die niet alleen de Bahamaanse cultuur benadrukte, maar ook Mickey en zijn vrienden de mogelijkheid gaf om eruit te zien en zich te voelen alsof ze comfortabel op vakantie waren, op eilandstijl,” zei Theodore. “‘Junkanoo Fun in the Sun’ is een exclusieve line-up van alles Bahamaans, waarbij de schoonheid van de Bahama’s wordt gevierd, allemaal op maat gemaakt om bij de verschillende persoonlijkheden van Mickey en zijn vrienden te passen.”

Om te matchen met de raffia-accessoires van Mickey en Minnie Mouse, wordt het natuurlijke Bahamaanse strohandwerk in deze outfits verwerkt met stro zonnekleppen, oversized strandhoeden en emmers op Donald en Daisy Duck, Goofy en Chip en Dale. De schattige raffia-pompons op de jurken, schoenen, hoedranden en schouderbanden zijn ook een knipoog naar deze traditionele Bahamaanse ambacht!

Kunnen we nu even een moment nemen voor de hoed van Daisy Duck? En de sokken van Goofy? Pluto ziet er vakantieklaar uit met zijn chique kraag!

Om meer te weten te komen over Theodore Elyett en zijn inspiratie voor deze fantastische outfits, bekijk deze video.

Meer nieuws over de Disney Cruise Line >


Vraag een GRATIS prijsofferte in het Nederlands, bij Cruise specialisten !

Klik hier om uw offerte aan te vragen >