Disneyland Paris waarschuwt voor staking op 19 juni 2023Disneyland Paris heeft een waarschuwing geplaatst op het officiële Twitteraccount van Disneyland Paris “DLPHelp” over een aankomende staking op maandag 19 juni 2023.

Ben je in Disneyland Paris op maandag dan kan je je aan protesten verwachten van Cast Members. De Disney parken en hotels blijven geopend en het Franse Disney resort zal zijn uiterste best doen om de best mogelijke ervaring aan te bieden. Toch bestaat de kans dat bepaalde attracties eventueel niet open gaan of slechts enkele uren operationeel zijn en dat shows geannuleerd kunnen worden. Tijdens de laatste staking konden Disney Stars on Parade en de avondspektakels (Disney D-Light & Disney Dreams!) niet plaatsvinden. 

Als je dit wenst, kan je je bezoek uitstellen naar een latere datum. Uitzonderlijk kan je een gedateerd ticket wijzigen of laten terugbetalen, zonder kosten, tot een latere datum. Voor niet gedateerde tickets kan je je bezoek wijzigen of annuleren op het registratieplatform tot 10u00 op de dag van het bezoek. Bij aansluitende vragen neem je best contact op met Disneyland Paris.