Disneyland Paris start laatste bij renovatie van de moving walkwaysAls je Disneyland Paris momenteel bezoekt en je gebruikt de grote parking dan kom je tijdens je wandeling naar de ingang van de Disney Parken grote werkzaamheden tegen. Het laatste stuk, en tevens ook de langste, van de renovatie van de moving walkways is zijn eindfase ingegaan. De nieuwe moving walkway is al volledig geïnstalleerd, maar is nog niet in gebruik.Men moet nu eerst nog alle tenten die boven de grootste moving walkway hangen vervangen, behalve de eerste en de laatste tent zijn die nu allemaal verdwenen. Eens de nieuwe tenten aangekomen zijn kunnen de schilderwerken beginnen en zal het project van de moving walkways klaar zijn.

Eens ze allemaal terug in werking zijn zal dit een belangrijk moment zijn in de geschiedenis van de parking van Disneyland Paris aangezien het al jaren geleden is dat dit systeem eens volledig en langdurig in werking was.

Installatie van laatste zonnepanelen begonnen op Disneyland Paris disability parking:

Verder is men bij de parking ook begonnen aan het laatste deel waar nog zonnepanelen gebouwd moesten worden. Daarom zijn de mindervalide parkeerplaatsen tijdelijk verplaatst naar de Infinity Parking en moet mensen met een Infinity Pass nu tijdelijk enkele rijen verder parkeren.