Luminous the Symphony of Us schittert in EPCOT vanaf 5 decemberEPCOT is altijd een park geweest over mensen en de overeenkomsten die hen samenbrengen. Een gloednieuw nachtelijk spektakel, ‘Luminous the Symphony of Us’, zal gasten samenbrengen rond de World Showcase Lagoon en een licht schijnen op de gedeelde ervaringen die mensen over de hele wereld met elkaar verbinden. Met een oogverblindend spektakel van vuurwerk, fonteinen, licht en muziek zal de nieuwe show de perfecte afsluiting zijn van een gedenkwaardige dag bij EPCOT.Perfecte afsluiting zijn van een gedenkwaardige dag bij EPCOT

Net als een prachtig muziekstuk bestaat ‘Luminous the Symphony of Us’ uit een reeks bewegingen die gemeenschappelijke thema’s van de menselijke ervaring vertegenwoordigen. Gasten kunnen nieuwe arrangementen verwachten van iconische Disney-hits die het verhaal verlevendigen, waaronder:Epcot


  • Opzwepende, meertalige arrangementen van “You’ll Be in My Heart” en “Proud Corazón”
  • Klassieke nummers als ‘You’ve Got a Friend in Me’ en ‘Friend Like Me’
  • Een meeslepend arrangement van ‘So Close’, uit Disney’s ‘Enchanted’
  • Oprechte vertolkingen van ‘When She Loved Me’, ‘Remember Me’ en ‘Into the Unknown’
  • Een crescendo van muziek met ‘I See the Light’ uit ‘Tangled’, dat de finale inluidt.
  • Deze delen worden omhuld door twee nieuwe, originele nummers die exclusief voor de show zijn geschreven: ‘Heartbeat Symphony’ en ‘Beating of our Hearts’.

Disney blijft investeren in het creëren van gedenkwaardige gastervaringen door middel van ongelooflijke verhalen en oogverblindende nieuwe aanbiedingen, waaronder het debuut van “Luminous the Symphony of Us” en de opening van World Celebration Gardens. Het nieuwe gebied markeert een nieuwe belangrijke mijlpaal in de meerjarige transformatie van EPCOT en omvat onder meer Dreamers Point, waar gasten inspiratie kunnen putten uit het nieuwe standbeeld ‘Walt the Dreamer’, dat Walt later in zijn leven laat zien, toen hij de eerste concepten aan het bedenken was voor het park en het algehele Florida Project. Zijn ontspannen en reflecterende houding was belangrijk voor het ontwerp van dit beeld, een knipoog naar het pure optimisme dat hij voelde voor de toekomst en de magie van mogelijkheden die de basis vormden voor de droom die hij nooit tot leven zag komen.

De prachtige groene ruimtes in de World Celebration Gardens zullen beschikken over voldoende zitplaatsen en schaduw, evenals een centrale plantenbak gebaseerd op de vijf ringen van het iconische EPCOT-logo. Gasten worden uitgenodigd om verbinding te maken met elkaar en de natuur om hen heen in dit weelderige nieuwe gebied. Elk van de tuinruimtes zal zijn eigen identiteit hebben en het hele jaar door veranderen met de EPCOT-festivals. CommuniCore Hall en CommuniCore Plaza debuteren in 2024.

De bedrijfsbrede Disney100-viering blijft gasten over de hele wereld verrukken. Gecentreerd in EPCOT in Walt Disney World, hebben gasten genoten van unieke aanbiedingen, waaronder speciale verlichting op Spaceship Earth, innovatieve creaties van eten en drinken, begroetingen van nieuwe personages en de opening van een nieuwe ervaring, Journey of Water, geïnspireerd door Moana. De vieringen gaan door tot en met 31 december 2023.

Meer nieuws over Walt Disney World kan je hier vinden >


Wil je ook naar Walt Disney World?

De magie is dichterbij dan je denkt !

Met rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam ben je voor je het weet in Orlando, Florida. Een korte busrit verder kom je zo Walt Disney World binnen.

Ontdek de prijzen & beschikbaarheid >