Disney film WISH reeds vertegenwoordigd in het Disneyland Hotel van Disneyland ParisHet Disneyland Hotel in Disneyland Paris viert koninklijke verhalen bij de heropening op 25 januari 2024, en dit omvat ook de nieuwste release van Disney Animation, “Wish”!In restaurant Royal Banquet worden gasten uitgenodigd om een koninklijk feest bij te wonen te midden van een galerij met schilderijen waarop talloze koninklijke Disney-families en hun beroemde chef-koks zijn afgebeeld. Maar dat is niet alles! Het kwade koningshuis zal ook zijn weg vinden als ze één van de ruimtes zullen overnemen die de voorkamer wordt genoemd.

Als de machtigste persoon in het koninkrijk Rosas zal de charmante en zelfverzekerde koning Magnifico uit “Wish” met recht zijn plaats innemen tussen de cast van gemene portretten, waaronder de Queen of Hearts uit “Alice in Wonderland” en Prins John uit “Robin Kap.”Disneyland Hotel
Heropening Disneyland Hotel in Disneyland Paris

Het Disneyland Hotel in Disneyland Paris heropent op donderdag 25 januari 2024 na een grondige renovatie. Het hotel krijgt een nieuw koninklijk thema, met bekende Disney-prinsen en -prinsessen in de hoofdrol.

De renovatie heeft het hotel van top tot teen veranderd. De gevel en daken zijn vernieuwd, de lobby is vernieuwd, en de kamers hebben allemaal een prinsessenthema. Er zijn drie soorten kamers beschikbaar: Superior, Deluxe en Castle Club. De Castle Club-kamers bieden extra voorzieningen, zoals een privé-etage, een eigen lift en toegang tot een lounge met ontbijt met de Disney-prinsessen.

Klik hier op het Disneyland Hotel te ontdekken >

Disney-fans verheugen zich op heropening

Disney-fans verheugen zich al op de heropening van het Disneyland Hotel. Op sociale media wordt er volop gespeculeerd over de nieuwe kamers en faciliteiten. Veel fans zijn vooral benieuwd naar de nieuwe prinsessenkamers. Deze kamers zijn ingericht in de stijl van populaire Disney-prinsessen, zoals Assepoester, Belle en Rapunzel.

De heropening van het Disneyland Hotel is een belangrijke stap in de ontwikkeling van Disneyland Paris. Het park is de afgelopen jaren sterk gegroeid en heeft een aantal nieuwe attracties en shows geopend. De renovatie van het Disneyland Hotel is een bewijs van de continuïteit van het park en de toewijding aan het bieden van een magische ervaring aan bezoekers van alle leeftijden.

Beleef ook jouw droomverblijf in het Disneyland Hotel !

Ontvangen worden als “royals”, wie droomt er niet van? Laat jouw droom werkelijkheid worden met een verblijf in het Disneyland Hotel !