Bezoek Disneyland Paris tijdens de schoolvakantiesKom tijdens de schoolvakanties in 2023 met de kinderen naar Disneyland Paris en geniet samen van de magie. We verrassen je het hele jaar door met speciale seizoenen en evenementen, dus er is altijd wel iets nieuws te beleven voor de kids.
En wanneer je in een Disney Hotel verblijft, geniet je 100% van alle magie met gratis parkeren en exclusieve extra’s zoals Extra Magic Time. Elk Disney Hotel dompelt je onder in een uniek thema en vertelt zijn eigen magische verhaal. Dromen komen hier uit, voor groot en klein en elk budget.Boek je verblijf tijdens de schoolvakanties vroeg voor de beste beschikbaarheid! Bekijk de prijzen van onze arrangementen in de prijskalender.

Voorjaarsvakantie

Ga tijdens de voorjaarsvakantie een weekendje weg naar Disneyland Paris! Tijdens deze schoolvakantie in februari en maart beleef je de Grote Finale van 30ᵉ verjaardag van Disneyland Paris. Daarnaast kun je vanaf 28 januari t/m 8 mei 2023 genieten van de nieuwe MARVEL droneshow in het Walt Disney Studios Park.

Meivakantie

Vier de meivakantie in Disneyland Paris. De heerlijke lentezon laat de magie van de Grote Finale van 30ᵉ verjaardag nog meer stralen. Tijdens deze vakantie zijn er veel dingen te doen in de Disney Parken. Zo kun je een heerlijke wandeling maken in de Gardens of Wonder of dans mee tijdens de kleurrijke dagshow “Dream… and Shine Brighter”. Daarnaast kun je op de extra lange lenteavonden genieten van Disney D-Light, waar dansende drones de lucht boven het Kasteel van Doornroosje verlichten. Vanaf 12 april kun je ook de terugkerende avondshow Disney Dreams! beleven, die na Disney D-Light te zien is.

Tip: tijdens de laatste week van april is er meer beschikbaarheid in de Disney Hotels, bekijk onze prijskalender voor de beste prijzen.

Zomervakantie

Wil jij een magische zomer? Kom dan in juli en augustus naar Disneyland Paris! Dit is de laatste schoolvakantie waarin je de Grote Finale van de 30ᵉ verjaardag kunt beleven, want deze duurt nog t/m 30 september 2023. In de zomermaanden geniet je van nog meer magie, want de Parken zijn dan extra lang geopend. Vanaf deze zomer kan je daarnaast ook genieten van de nieuwe show Pixar: We Belong Together, waarin Pixar vrienden je meenemen op een prachtige reis die vriendschap en samenhorigheid viert.

Herfstvakantie

Laat je in de herfstvakantie in oktober, betoveren tijdens Disney’s Halloween Festival in Disneyland Paris! Beleef de geestige halloweensfeer, ontmoet de Disney Schurken, geniet van de halloweenparade en beleef andere leuke momenten voor jong en oud!

Kerstvakantie

Vier tijdens de kerstvakantie, in december en januari, het kerstseizoen tijdens Disney Betoverende Kerst in Disneyland Paris. Beleef de kerstparade, bewonder de gigantische kerstboom, bekijk de spectaculaire avondshow, ontmoet de Kerstman en beleef nog meer!

Tip: tijdens de eerste week van januari is er vaak meer beschikbaarheid in de Disney Hotels, bekijk onze prijskalender voor de beste prijzen.