Disney’s Newport Bay Club ★★★★

Ontwaak in een luxueus kusthotel met de magische sfeer van Mickey’s maritieme avonturen.
‘Dit volledig gerenoveerde 4-sterren hotel dompelt je onder in een nog luxueuzere maritieme belevenis. De charme van een landhuis aan zee uit omstreeks 1900, maar dan aan de oevers van Lake Disney. De maritieme romantiek is overvloedig aanwezig in dit hotel dat op slechts een kwartiertje lopen van de Parken ligt of op een paar minuten met de gratis shuttle. En profiteer van extra magie, elke dag opnieuw!
Superior Kamers

Superior Kamer


Voor 2 of 4 personen. Keuze uit 1 groot tweepersoonsbed of 2 tweepersoonsbedden.

Superior Kamer Lake Disney zijde


Voor 4 personen. Kamer met 2 tweepersoonsbedden.

Superior Familiekamer


Voor 5 personen. 2 tweepersoonsbedden + 1 slaapbank

Superior Familiekamer Lake Disney zijde


Voor 5 personen. 2 tweepersoonsbedden + 1 slaapbank

Superior kamer met terras


Voor 4 personen. Kamer met 2 tweepersoonsbedden.

Compass Club

Compass Club kamer


1 tweepersoonsbed of 2 tweepersoonsbedden. Voor 2 tot 4 personen.

Compass Club kamer Lake Disney zijde


1 tweepersoonsbed of 2 tweepersoonsbedden. Voor 2 tot 4 personen.

Compass Club kamer Familiekamer


2 tweepersoonsbedden met 1 of 2 slaapbanken van 5 tot 6 personen.

Executive Suite


Executive suite met exclusieve Compass Club services. Suites kunnen alleen telefonisch geboekt worden. Inclusief ontbijt. Grote woonkamer met 1 slaapbank en 1 tweepersoonsslaapkamer. Voor 4 personen.

Resort Suite


Resort suite met exclusieve Compass Club services. Suites kunnen alleen telefonisch geboekt worden. Inclusief ontbijt. Woonkamer met 1 slaapbank en 1 tweepersoonsslaapkamer. Voor 4 personen.

Vice-Presidential Suite


Deze rume suite van 69 m2 met uitzicht op Lake Disney biedt een grote open leefruimte met eethoek en slaapgedeelte. Je hebt toegang tot alle Compass Club services inclusief ontbijt. Voor 4 personen. Suites kunnen alleen telefonisch geboekt worden.

Compass Club Suite


Gelegen in de toren aan Lake Disney zijde met een comfortable slaapkamer, ruime badkamer en exclusieve Compass Club services. Inclusief ontbijt. Voor 4 personen, 1 groot tweepersoonsbed en 1 slaapbank. Suites kunnen alleen telefonisch geboekt worden.

Presidential Suite


Geniet van extra ruimte tot 83 m2 met uitzicht op Lake Disney en Compass Club services inclusief ontbijt. Grote woonkamer met 1 slaapbank, één 2-persoonsbed en een slaapkamer met één 2-persoonsbed. Voor 6 personen. Suites kunnen alleen telefonisch geboekt worden.

Een reactie achterlaten