Vanaf 30 augustus hebben alle Disneyland Paris Cast Members een gezondheidspas nodig om naar hun werk te gaan

Vanaf 30 augustus 2021 zal iedereen die een ‘gezondheidsbubbel’ die door Disneyland Paris zijn gedefinieerd zal betreden een gezondheidspas nodig hebben. Dit zijn alle Cast Members, maar ook tijdelijke werknemers, onderaannemers, uitzendkrachten, … waarvan hun volledige of gedeeltelijke uren / bezoek tijdens de publieke openingsuren vallen. Deze ‘gezondheidsbubbels’ bevatten de Disney Parken, de Disney Hotels, Disney Village en Golf Disneyland, evenals alle backstage-gebieden die grenzen aan elk van deze locaties. De gebouwen gelegen in Val d’Europe en bouwplaatsen waaronder die van Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park zijn een uitzondering en is een verplichte gezondheidspas niet van toepassing.

De gezondheidspas bestaat uit de digitale (via de TousAntiCovid applicatie) of papieren versie van één van de volgende zaken:

  • Volledige vaccinatie:
  • 7 dagen na de tweede injectie voor vaccins die een dubbele dosis vereisen
  • 4 weken na de injectie voor vaccins die maar één dosis nodig hebben
  • 7 dagen na injectie voor vaccins bij mensen na herstel van COVID-19 (slechts 1 injectie nodig)

Bewijs van een negatieve test (RT-PCR, antigene test, zelftest uitgevoerd onder toezicht van een gezondheidswerker) minder dan 72 uur oud. Houd er rekening mee dat zelftests niet kunnen worden uitgevoerd onder toezicht van een gezondheidswerker in Disneyland Parijs. 
Het resultaat van een positieve RT-PCR- of antigene test die het herstel van COVID-19 bevestigt, van ten minste 11 dagen en minder dan 6 maanden Een reactie achterlaten