Project tracker: Renovatie Disneyland Hotel

Enkele jaren geleden werd er reeds aangekondigd dat het Disneyland Hotel, net als de meeste andere Disney hotels, ook een grondige update en renovatie zou krijgen. De renovatie zal niet alleen het hotel terug up-to-date maken maar ook een volledige her-thematisering. Het is nog niet duidelijk wanneer deze werken gaan starten en wanneer het hotel volledig klaar en terug open zal zijn. Dit is de laatste fase in het project om alle Disney hotels een renovaties te geven, met de grootste verandering bij Disney’s Hotel New York die een Marvel hotel geworden is.

28 april 2021
Eerste concept tekening nieuwe kamers

Het heeft lang geduurd voordat Disneyland Paris enige informatie gaf over de renovatie van het Disneyland Hotel, maar deze week het Disney toch iets laten weten. Ze hebben namelijk de allereerste concept-art vrijgegeven van hoe een nieuwe kamer in het Disneyland Hotel er zal uitzien. Ze hebben ook bevestigd dat het Disneyland Hotel een prinsessen thema zal krijgen.


Deze project tracker zal verder geüpdatet worden eens er meer informatie beschikbaar is, kom dus zeker later nog eens terug…Een reactie achterlaten