Studio Theater

Het Studio Theater is één van de vele theaters die te vinden zijn in het Walt Disney Studios Park. Je vind het theater in het Production Courtyard gedeelte van het park tussen Studio 1 en Studio D. Het Studio Theater was vroeger de plaats waar je naar de film Cinemagique kon gaan kijken die op een originele manier de geschiedenis van de film vertelde. Dit theater werd werd na ongeveer 15 jaar volledig verbouwd om er live shows te kunnen opvoeren.De shows

Marvel Super Heroes United

Ontdek hoe de Marvel Superhelden aan hun superkrachten zijn gekomen tijdens deze indoor show boordevol superhelden en spectaculaire speciale effecten. Je Spider-Man-zintuigen worden geprikkeld als beroemde Marvel helden zoals Iron Man en Captain America mekaar bestrijden, voor ze hun krachten verenigen met Spider-Man, Black Widow en Hulk om Thanos, de verschrikkelijkste schurk van het Marvel universum, te overwinnen.

Merry Jolly Jingles

Merry Jolly Jingles met Olaf, de zingende sneeuwman uit Frozen neemt je mee samen met Donald Duck doorheen heerlijke winterverhalen tijdens deze Sing-Along show tijdens het Kerstseizoen van 2018.

Cinemagique

CinéMagique was een theatershow in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Parijs, waarbij de live-uitvoering van een acteur werd gecombineerd met gesynchroniseerde filmscènes op een groot scherm. De attractie werd geopend met het park op 16 maart 2002 en sterren Martin Short en Julie Delpy.

Veel shows zijn seizoensgebonden, bekijk daarom altijd het huidige entertainment programma van Disneyland Paris om te zien welke parade en / of shows er momenteel in de Disney Parken te zien zijn.

Een reactie achterlaten