Crush’s Coaster

Draai, duik en vecht tegen de stroom in deze attractie vol avontuur.Crush’s Coaster: Op zoek naar spanning in de oceaan

Ga mee met Crush en zijn vrienden in Toon Studio®, waar het verhaal van de Disney•Pixar-film “Finding Nemo” is aangespoeld. En als je de haven van Sydney gezien hebt, klim je in een schildpadschild en bereid je je voor op een rit langs gedenkwaardige momenten uit de film.
Hou je goed vast want je schild duikt de zee in en begint aan zijn fantastische reis. Eerst ga je naar het Great Barrier Rif waar je begroet wordt door Nemo, Squirt en andere bekende gezichten. Maar je kunt niet lang van de rust genieten want je duikt nog dieper de allerdiepste diepte in waar een gezonken duikboot ligt, omgeven door enge lichtgevende vissen, kwallen en haaien. Gevaar ligt op de loer, maar gelukkig trekt de sterke Australische stroming je net op tijd mee terug naar de haven van Sydney waar je met veel gejuich wordt ontvangen.

Crush’s Coaster the Game: nieuwe versie!

In deze nieuwe versie help je Crush met het vangen van zeesterren en probeer je de beste surfer in de Oost-Australische golfstroom te worden!
Nu met nieuwe functies zoals een vernieuwde gameplay en keuze tussen twee levels (eenvoudig en normaal). Je kan het spel nu in het gehele Walt Disney Studios Park spelen (gratis Wi-Fi is beschikbaar).

Een reactie achterlaten