Animagique Theater

Het Animagique theater is één van de vele theaters die in het Walt Disney Studios Park te vinden zijn. Het theater is terug te vinden tussen de attractie Flying Carpets over Agrabah en de grote Studio 1, die ook dienst doet als ingang naar de rest van het park. Het theater heeft ongeveer 1100 zitplaatsen.Momenteel zijn er twee verschillende shows in het Animagique Theater met telkens 5 voorstellingen per dag. Tijdens de kerstperiode in november en december kan je er genieten van de show Mickey’s Christmas Big Band en tijdens andere periodes in het jaar is dit theater de thuishaven van de show Mickey and the Magician. Beide shows zijn een volledig niet te missen spektakel waardoor het Animagique theater een zeer druk bezocht theater is. Daardoor is het aan te raden minimum 30 minuten voor aanvang van de show reeds aanwezig te zijn.

Belangrijk: Het entertainmentaanbod in het Walt Disney Studios Park kan geregeld veranderen wegens verschillende seizoenen of onderhoud aan het theater die dan voor een korte periode gesloten blijft. Bekijk daarom steeds het huidige entertainmentprogramma van Disneyland Paris om je bezoek te plannen.Mickey and the Magician

Als tovenaarsleerling wilt Mickey het liefst in de voetsporen treden van de grote magiërs ter wereld. Tijdens Mickey and the Magician leert hij goochel trucs van onder andere Fairy Godmother, Genie, Elsa, Lumière en Rafiki. De show bevat de laatste nieuwe theater technieken en special effects met live zangers en een unieke soundtrack.

Mickey’s Christmas Big Band

Animagique Theater laat jazzritmes klinken tijdens Mickey’s Christmas Big Band. Deze liveshow sluit aan bij een traditionele musical. Het is een levendig eerbetoon aan de mooiste melodieën van de winter met Disney-figuren. Op het programma staan het bigbandorkest, snelle tapdansacts en zelfs een solo van Mickey op de drums!

Een reactie achterlaten