Phantom Manor

Je slaat je handen voor je ogen in dit vrolijke mysterie waar griezelige geesten en spoken je overal staan op te wachten.

De iconische attractie van Disneyland Paris heeft opnieuw de deuren geopend na zijn grootste verbouwing sinds 1992, met tal van verrassingen voor de bezoekers!

Phantom Manor: Een rondleiding waar je nekharen van overeind gaan staan

In een uithoek van Frontierland bevindt zich Phantom Manor, het huis van één van de families die Thunder Mesa hebben gesticht. In de vervallen woning zou het spoken, en de nieuwsgierigste en moedigste bezoekers van het Disneyland Park kunnen z’n veelbewogen geschiedenis komen ontdekken.

Vier mannen streden om de hand van Melanie Ravenswood, de dochter van de heer des huizes. Alle vier kwamen ze op een mysterieuze wijze om het leven. Het gerucht wil dat de vader, Henry Ravenswood, geen enkele van de vier kandidaten goed genoeg vond voor zijn geliefde dochter. Er wordt zelfs gefluisterd dat hij zelf een hand had in de mysterieuze overlijdens, maar dat werd nooit bewezen. Wat wel duidelijk is, is dat de aanstaande bruid nog steeds wacht … en dat ze misschien wel eeuwig een aanstaande bruid zal blijven!Een reactie achterlaten