Main Street Vehicles

Zet hem in zijn achteruit naar de eeuwwisseling en lift mee met een van de meest legendarische voertuigen van de afgelopen 100 jaar.Disney Main Street, Volgende halte: Memory Lane

Maak een nostalgisch ritje van en naar Town Square in een vintage voertuig. Stap in een klassieke cabriolet, patrouillewagen, dubbeldekker, brandweerwagen of limousine en ga lekker zitten terwijl je van het ene eind van Main Street, U.S.A. naar het andere eind wordt vervoerd. Onderweg kom je langs winkels en restaurants, pandjes van twee tot drie etages hoog in Victoriaanse stijl uit lang vervlogen tijden.

Opstapplaatsen
Je kunt opstappen bij de opstapplaatsen van Town Square en Central Plaza (enkele reis).

Openbaar vervoer uit het verleden

Rij door Main Street U.S.A.® in voertuigen die populair waren in het begin van de 20e eeuw. Klassieke voertuigen zijn onder andere:

Fire Engine, een authentieke open brandweerwagen uit het begin van de 20e eeuw in brons en rood die je door de stad rijdt.

Omnibus, een dubbeldekker die je een geweldig uitzicht geeft over de straat beneden.

Limousine, privéluxe met een vintage twist.

Mercer, een mooie, kleine crèmekleurige cabriolet.

Paddywagon, een klassiek politiebusje haalt al het tuig van straat en brengt het naar de gevangenis. Gelukkig mag jij meerijden wanneer je maar wilt en hoef je geen handboeien om.Horse-Drawn Streetcars

Ga lekker zitten in de paardentram en beweeg je door Main Street U.S.A.® met klassiek 19e-eeuwse grootsheid.

Horse-Drawn Streetcars: Groots reizen

Als je de drukte van de trottoirs tussen Town Square en Central Plaza wilt mijden, waarom dan niet in stijl? Stap in een van de prachtige paardentrams van Main Street en ontspan in ultiem comfort en stijl terwijl je koninklijke Percheron over de klinkers loopt.


Een reactie achterlaten