Disneyland Railroad

Stap aan boord van onze stoomtrein en ga opweg naar een volgend magisch avontuur in het Disneyland® Park.Disneyland Railroad: Rij met ons mee!

Stap in voor een ontspannende 20-minuten durende Grand Circle Tour met een authentieke stoomtrein.

Hoor de geluid van de locomotief, het gepuf van de wielen en het signaal van de stoomfluit tijdens je reis aan boord van de Disneyland Railroad. Met handige haltes bij Main Street, U.S.A®, Frontierland®, Fantasyland® en Discoveryland is het de perfecte manier om de magie van Disneyland Park op te snuiven en de pittoreske omgeving in je op te nemen, zoals de Grand Diorama, Indiana Jones and the Temple of Peril en Pirates of the Caribbean.

Disneyland Railroad is ook een snelle en gemakkelijke manier om je door het Park te verplaatsen. En omdat de treinen de hele dag door regelmatig rijden, heb je genoeg tijd om alles bij jouw station te bekijken voordat je instapt.Terug in de tijd

Er zijn vier zorgvuldig gerestaureerde smalspoortreinen die je kunt nemen. Elke trein heeft vijf wagons en is vernoemd naar een Amerikaanse legende.

W.F. Cody
De echte naam van Buffalo Bill De wagons zijn vernoemd naar steden uit het Westen: Silverton, Durango, Denver, Wichita en Cheyenne.

C.K. Holliday
De man die de Santa Fe-spoorweg aanlegde (die meestal wordt gezien als vakantietrein). De wagons zijn vernoemd naar populaire vakantiebestemmingen: Coney Island, Atlantic City, Chesapeake, Long Island en Niagara Falls.

G. Washington
De eerste president van de Verenigde Staten. De trein is blauw-wit-rood gekleurd. De wagons zijn vernoemd naar plaatsen die bekend staan om hun associatie met Washington: Mt. Vernon, Boston, Philadelphia, Yorktown en Valley Forge.

Eureka
Dat riepen de Californische mijnwerkers in 1849 toen ze goud vonden. De wagons zijn vernoemd naar Californische steden: San Francisco, Los Angeles, Monterey, San Diego en Sacramento.Een oude Disneytraditie

Walt Disney was een echte treinliefhebber, hij bouwde zijn eerste spoorweg in zijn achtertuin. De Carolwood Pacific Railroad, een trein op 1/8-schaal, maakte zijn debuut in 1950 en had een speciaal gebouwde stoomlocomotief die over zijn land reed.

Walt was zo blij met zijn miniatuurspoortrein dat hij besloot zijn liefde voor treinen met de hele wereld te delen. Vandaag de dag heeft elk Disney Park wereldwijd een spoorweg.Een reactie achterlaten