Disneyland Paris opent nieuwe attractie in het Walt Disney Studios Park

Met de heropening van Disneyland Paris is er ook een nieuwe attractie geopend in het Walt Disney Studios Park. Deze attractie is de eerste stap in de vernieuwing en uitbreiding van het toch wel kleine park naast het grotere Disneyland Park.

Cars ROAD TRIP is een trip langs Route 66 waar je al je favorite personages uit de populaire Cars film zal kunnen zien. Voor deze attractie werd de oude Studio Tram Tour veranderd. Door de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park moest het oude laadstation van de Studio Tram Tour verdwijnen. Een stukje van de route met de spectaculaire Catastrophe Canyon werd behouden om zo te veranderen naar een Cars attractie.

Misschien is de attractie voor volwassenen niet sensationeel te genoeg en wat kort, toch ben ik er zeker van dat gezinnen met kinderen van deze attractie gaan genieten als hun kinderen als hun favoriete helden kunnen zien.

Je kan deze attractie vinden via Toy Story Playland, tussen de shop Barrel of Monkey en RC Racer, waardoor deze attractie de allereerste attractie is op een nieuw gedeelte in het Park.


Video
Een reactie achterlaten