Disneyland Paris krijgt eindelijk Mobile Ordering

Voor mensen die al in de Amerikaanse Disney Parken geweest zijn, gaan het gemak van Mobile Ordering zeker al kennen. Daar is het al jaren geïntegreerd in de My Disney Experience app of in de Disneyland App als het om het Disney Resort in Californië gaat.

Eindelijk

Al jaren zitten de fans van Disneyland Paris te wachten op de optie Mobile Ordering, het is bijna niet te geloven met alle technologieën die er tegenwoordig zijn dat dit toch nog zo lang heeft geduurd. Onder de Disney Parken is Disneyland Paris al jaren de slechtste leerling van de klas als het over restaurants en vooral de service gaat. Vaak zijn er veel restaurants gesloten waardoor er enorme wachtrijen ontstaan bij de restaurants die wel open zijn en ook de snelheid van de bediening is enorm laag waardoor het soms een waanzinnig moeilijke opgave is om aan eten te geraken in de parken. Dus als er wel één resort is dat zo snel mogelijk Mobile Ordering kon gebruiken was het Disneyland Paris.

Wat is Mobile Ordering

Het is heel simpel ! Je gaat naar de app, je klikt een restaurant aan die open is en waar je graag iets wilt eten, daarna kan je het hele menu en prijzen bekijken. Alles wat je graag wilt bestellen klik je aan waardoor het in je winkelmandje terecht komt. Als je bestelling klaar is betaal je. In Walt Disney World kan je dan als je in de buurt bent van het restaurant klikken op de knop “IK BEN HIER”, dan maken ze je bestelling klaar en krijg je een melding als je die kan afhalen. Het kan ook zijn dat ze in Disneyland Paris gaan kiezen voor een tijdslot dat je moet kiezen om je eten te gaan halen.

Korting Jaarpassen

Natuurlijk is de vraag onmiddellijk wat met de verschillende kortingen die er bestaan. Zoals voor de verschillende soorten jaarpassen of korting dat Cast Members krijgen. Dan ga je bij je bestelling een code kunnen invoeren volgens het soort korting waar je recht op hebt.

Voorbeeld: Bij een Infinity Jaarpas zal je de code: INFINITY moeten ingeven en zal de -15% automatisch van je totaal worden afgetrokken, heb je een Magic Plus jaarpas dan zal je de code: PLUS moeten ingeven voor de -10% waar je recht op hebt. Cast Members moeten dan weer de code: CM invullen.

Verwacht wordt dat dit gecontroleerd zal worden bij het afhalen van je maaltijd en dat je daar dus je jaarpas zal moeten tonen, anders kan natuurlijk iedereen die codes gebruiken.

Een reactie achterlaten