Disneyland Paris Kerstseizoen 2022: dit jaar geen Mickey’s Christmas Big Band

Disneyland Paris Kerstseizoen 2022: Mickey and the Magician blijft te zien

Gisteren liet Disneyland Paris weten dat er na de zomer enkele shows afwisselend in pauze gaan. Meestal gebeurd dit om een nieuwe cast klaar te stomen voor een nieuw seizoen. Opvallende afwezige is Mickey and the Magician die geen pauze neemt eind dit jaar zoals gewoonlijk maar pas begin 2023. Dat betekent dat Mickey and the Magician wel te zien zal zijn tijdens het Kerstseizoen wat meestal niet het geval is.

Daardoor kunnen we er vanuit gaan dat er dit jaar geen Mickey’s Christmas Big Band te zien zal zijn, die altijd de vervanger was van Mickey and the Magician in het Animagique Theater. Samen met de afwezigheid van deze show en ook het podium op de Production Courtyard, die door de opening van Avengers Campus werd verwijderd, is de vraag als er nog kerst gevierd zal worden in het Walt Disney Studios Park.

Er is ook een optie dat ze misschien eindelijk eens the Studio Theater gaan gebruiken als echt theater in plaats de zoveelste meet and greet en dat je daar terecht zal kunnen voor een kerstshow. Met de twee theater open zou het ook bijdragen tot een grote capaciteit voor het Walt Disney Studios Park, wat welkom zou zijn aangezien veel gasten richting de Studio trekken nu dat Avengers Campus open is. Bij de release van de eerste berichten over het aankomende kerstseizoen spreekt Disneyland Paris dat er nog verrassingen aangekondigd gaan worden, dus wie weet. Intussen is het afwachten op meer informatie.

De laatste keer dat de show Mickey’s Christmas Big Band heeft gespeeld was tijdens het Kerstseizoen van 2019.



Een reactie achterlaten