Disneyland Paris gaat terug open met leuke cavalcades in plaats van parade

Net zoals vorig jaar krijgen we ook bij deze heropening opnieuw cavalcades te zien in het Disneyland Park in afwachting van de volledige heropstart van het entertainmentaanbod zoals de dagelijkse Disney Stars On Parade.

Voorlopig doen we het dus met kleine cavalcades die op zich ook wel leuk zijn. Dit jaar hebben we er ook een Alice in Wonderland cavalcade bij gekregen. Daarvoor gebruiken ze de vroegere characters-trein die al een paar keer van thema werd veranderd. Aangezien die nog altijd in het thema van de Cheshire Cat is, was dit dus de perfecte gelegenheid om die te vullen met figuren uit Alice in Wonderland.

De felle kleuren, de opwekkende muziek onder een blauwe hemel met felle zon zorgen voor een zeer vrolijk een feestelijk moment in het Disneyland Park. Helaas zijn geen tijden gekend, dus je moet wat geluk hebben om de cavalcades te zien. Ze beginnen rond 12u00 ’s middags en je kan ongeveer om het half uur iets verwachten.

Kan je momenteel nog niet naar Disneyland Paris om ben je telkens op het verkeerde tijdstip op de verkeerde plaats, dan kan je hier onze video bekijken van de Alice in Wonderland Cavalcade.

Vorig jaar moesten we het nog doen met 2 paarden en een koets met één Disney Prinses maar nu gebruiken ze opnieuw een grote parade float waar meerdere Disney Prinsessen plaats kunnen nemen. Deze cavalcade volgt de korte parade route wat betekend dat die niet rond Town Square rijdt. Als muziek werd gekozen voor een instrumentale versie van Cinderellabration uit Tokyo Disneyland van lange tijd terug.


Video
Een reactie achterlaten