Disneyland Paris gaat opnieuw open voor jaarpashouders

Dinsdag 15 juni 2021 was een dag waar heel veel Disney fans naar uitkeken, eindelijk terug de mogelijkheid om naar Disneyland Paris te gaan voor ieder van ons toch wel een beetje onze “home-away-from-home”. Na enkele keren te zijn uitgesteld zoals met Kerst, 14 februari en dan april, is het nu toch gelukt om de situatie zodanig te doen verbeteren dat het Resort opnieuw de deuren kan openen.

Officieël is het op donderdag 17 juni 2021 de heropeningsdag maar voor de jaarpashouders deed Disneyland Paris de poorten al 2 dagen vroeger open. Zo konden alle jaarpassen in preview al eens genieten van de magie dat ze allemaal zo hard gemist hebben.

Het was een blij weerzien met het Resort, met mensen dat je kent, maar ook gewoon met Cast Members, de Disney figuren die je staan op te wachten. Het voelde allemaal zo lang geleden maar dan ook weer heel vertrouwd en na een tijdje was het precies of je was er nooit weggeweest.

Disneyland Paris had enkele nieuwigheden en verrassingen in petto om het allemaal nog vrolijker te maken. Allereerst werd Disneyland Park, vooral Main Street USA en Central Plaza, versierd met oude Spring decoratie zodat je echt in een feeststemming komt eens je het park binnen bent. In het Walt Disney Studios Park kunnen we nu ook opnieuw de tram tour die opgevormd is naar CARS ROAD TRIP die te vinden is in een volledig nieuwe area in het Walt Disney Studios, de echte eerste stap in de uitbreiding van het park.

Verder kan je in beide parken heel wat Disney figuren zien op soms speciale plaatsen zoals Mickey en vrienden in hun parade outfit of Clarice samen met Chip & Dale in hun Jungle Book Jive outfit. Maar pas op want ook Cruella heeft je in de gaten vanuit haar wagen in het Walt Disney Studios Park. Zoveel leuks om te doen om te herontdekken en dat allemaal in tropische temperaturen onder een helderblauwe heme


Video
Een reactie achterlaten