Disney en Pixar’s ‘Coco’ komt op 17 juli naar ‘Mickey’s PhilharMagic’ in Disneyland Paris

We kunnen dit nieuws niet veel langer onder Mickey’s tovenaarshoed houden. Fans van “Mickey’s PhilharMagic” zullen op een nieuw nummer kunnen rekenen met het debuut van een geanimeerde scène gebaseerd op “Coco” van Disney en Pixar.

Het muzikale nummer “Un Poco Loco” zal de nieuwe scène verankeren wanneer het op 17 juli wordt geopend voor gasten in Disneyland Parijs en Disney California Adventure Park, voordat het later dit jaar wordt toegevoegd aan Magic Kingdom Park in Walt Disney World Resort tijdens de Walt Disney World Resort 50-jarig jubileumfeest.
De leuke, vrolijke muziek en personages in de film gecombineerd met de humor van Donald Duck is de eerste keer dat Disney- en Pixar-animators hebben gewerkt aan een creatieve onderneming waarbij personages uit beide animatiestudio’s samen op het scherm te zien zullen zijn.
Omdat muziek zo’n integraal onderdeel van de show is, hadden we ook het geluk om een ​​van de originele componisten van de film – de wereldberoemde Germaine Franco – te gebruiken om een ​​’Coco’-score te produceren die uniek is voor ‘Mickey’s PhilharMagic’.
Gasten van Discoveryland Theatre zullen genieten van deze nieuwe scène naast alle huidige favoriete muzieknummers van de show. Nu is het tijd om die 3D-bril op te zetten en de show te laten beginnen!

Een reactie achterlaten