De Ultimate Princess Celebration komt naar Disneyland Paris

Van 23 t/m 29 augustus komt het Disney’s Grote Prinsessenfeest naar Disneyland Paris! Ondanks dat Disney nog niet zoveel informatie bekend gemaakt heeft zal de viering plaatsvinden enkel in het Disneyland Park en niet in het Walt Disney Studios Park. 

Wel heeft Disneyland Paris alvast laten weten dat er tijdens deze speciale week verzien zal worden van entertainment en van verschillende snacks. Ook zullen er verrassingen zijn samen met de Disney Prinsessen en de koninginnen Anna en Elsa.

Disneyland Paris zal binnenkort meer details bekend maken over het Grote Prinsessenfeest in het Disneyland Park. Volg onze sociale media kanalen om op te hoogte te blijven. 

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen wel al sinds de heropening van het Franse Disney Resort genieten van verschillende selfie spots met Disney Prinsessen en een Prinsessen cavalcade op de paraderoute in het Disneyland Park.

Disney(land Paris) brengt een ode aan heldinnen die dapper en behulpzaam zijn:

Vijftien fantastische artiesten van over de hele wereld hebben samen iets speciaals opgenomen: de meertalige versie van ‘Starting Now’, een origineel nummer voor Disney’s Grote Prinsessenfeest. De videoclip van het nieuwe liedje is deels opgenomen in Disneyland Paris.Een reactie achterlaten