De prijzen van Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel

Nu de boekingen open zijn voor het vernieuwde Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel was het natuurlijk afwachten hoe de prijzen gingen zijn. Blijkt dat de prijzen niet echt verschillen met de prijzen voordat de renovatie werd doorgevoerd. Nu het Disneyland Hotel gesloten blijft werd verwacht dat het “luxe” prijzen gingen verhuizen naar Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel maar dat lijkt dus mee te vallen.

Zoals veel prijzen in de reissector heeft het alles te maken met vraag/aanbod. Is er veel vraag dan gaan de prijzen gemakkelijk naar omhoog, is de vraag lager dat verwacht dan komen er prijsverlagingen of leuke aanbiedingen. Dus onder voorbehoud van veranderingen die doorgevoerd kunnen worden bekijken we eens de prijsverschillen die we vandaag kunnen vinden in verschillende periodes voor Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel.

Voor de eerst twee weken na de opening zien we merkelijk hogere prijzen dan verder in het jaar. Tijdens de eerste dagen dat het hotel opnieuw open is zitten de prijzen voor 1 nacht / 2 dagen rond de 720€ – 780€ met zelfs een piekmoment op 30 juni en 2 en 3 juli met prijzen rond de 780€ – 1130€.

Voor het grootste gedeelte van de zomervakantie gaan de prijzen echter een stuk naar beneden en zitten ze rond de 460€ – 660€ voor 1 nacht / 2 dagen (telkens met tickets voor de parken inbegrepen uiteraard). De laagste prijzen vinden we op veel dagen in november daar zijn er overnachtingen te vinden rond de prijs van 360€ – 460€.

Op de website van Disneyland Paris kan je nu makkelijk de kleurcodes zien die gelinkt zijn aan een richtingsprijs die voor die datum dan geldig is. Zo kan je direct zien als je in een duurdere periode zit of een goedkopere periode.

Voor de eerste gasten die nu boeken krijg je een extra cadeau bij je aankomst, maar dat is zeer tijdelijk.

Een reactie achterlaten