Beste plaatsen bij Mickey and the Magician? Extra betalen !

Vanaf zaterdag keert Mickey and the Magician terug naar het Walt Disney Studios Park. Deze grootste show is een favoriet onder de fans en bezoekers van Disneyland Paris en is te zien in het Animagique Theater. In de show leert Mickey Mouse hoe zijn een tovenaar kan worden met de hulp van andere tovernaars zoals Elsa uit Frozen, Rafiki uit The Lion King, Fairy Godmother uit Cinderella en Genie uit Aladdin. De show start op zaterdag t/m maandag met slechts 2 voorstelling en vanaf dinsdag dan met 5 voorstellingen per dag.

Als je de show van op de beste plaatsen wilt zien zal het extra betalen worden, want vanaf dinsdag zal ook hier de optie “guaranteed access” toegepast worden net zoals bij de show van de Lion King in het Frontierland Theater. Een guaranteed access kost al snel 15 euro per persoon. Natuurlijk hoef je helemaal niet te betalen om de show te zien, betalende gasten mogen gewoon eerder het theater binnen en kunnen zo de beste stoeltjes kiezen.

En alhoewel het een dure opties is en helemaal niet noodzakelijk is om naar een show te kunnen gaan kijken, zijn er toch heel wat mensen die zich niet goed laten informeren en denken dat ze MOETEN betalen om een show te gaan bijwonen.

Een reactie achterlaten