Nieuws

Disneyland Paris viert voor het eerst de “Patrimony Days”

Read Time:1 Minute, 21 Second

Voor het eerst sinds de opening neemt de nummer één toeristische bestemming van Europa deel aan Patrimony Days, een nationaal programma dat de Franse cultuur en erfgoed viert. Deze langverwachte jaarlijkse traditie draagt ​​het thema “de kunst van het delen”.

Op zaterdag en zondag 15 en 16 september zullen de gasten Disneyland Parijs een geheel nieuwe ervaring krijgen die zich richt op architectuur, geschiedenis, gastronomie en lokale ambachtelijke activiteiten. Naast speciale rondleidingen die speciaal voor het evenement worden georganiseerd, zal een mobiele app worden ontwikkeld zodat gasten op een nieuwe interactieve manier meer kunnen leren over de inspiratie achter Disneyland Park en enkele van zijn zeldzame jobs. Speels en didactisch tegelijk, de app is alleen beschikbaar voor twee dagen, 15 en 16 september, op Android en iOS.

Sinds de opening is Disneyland Parijs stevig geworteld in de Europese en Franse cultuur. Er zijn veel referenties rond het resort, van de sprookjes die Disney-klassiekers inspireerden, de architecturale stijl die eer betuigt aan Franse sites, of gastronomie die kunstzinnig is vertegenwoordigd in meer dan 60 restaurants. Disneyland Parijs heeft een sterke multi-culturele identiteit, door attracties zoals Ratatouille: L’Aventure Totalement Toquée de Rémy, structuren zoals Sleeping Beauty Castle en evenementen zoals de Rendez-Vous Gourmand.

Het resort koestert ook ambachtelijke beroepen die nog steeds worden beoefend in de parken.
Disneyland Parijs herbergt meer dan 500 jobs, waaronder een aantal onverwachte dingen zoals kopersmeden, goudmachten, meubelmakers en glas-in-loodmakers.


Maak het ook mee en ga op het weekend van 15 & 16 september 2018 naar Disneyland Paris voor deze unieke ervaring.

Boek nu snel je verblijf of bestel goedkopere tickets online. Wacht niet !


0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *