Hotel nieuws

Win Gratis Prijzen En Belevingen In Disneyland Paris

Read Time:2 Minute, 22 Second

Vanaf 9 april tem 27 april 2018 organiseert Disneyland Paris een leuke wedstrijd voor alles gasten die op deze dagen in Disneyland Paris aanwezig zijn. “Les Jours Très Très Magiques à Disneyland Paris” is een wedstrijd op Facebook Messenger waar iedereen aan kan deelnemen die een geldig ticket heeft voor de parken en deze ook gebruikt om de parken binnen te gaan. Ook Jaarpassen komen hiervoor in aanmerking. Je moet tenminste 16 jaar zijn om te kunnen deelnemen.

Wat moet je doen:

 1. Kom binnen in één van de Disney Parken in Disneyland Paris.
 2. Start een conversatie via Facebook Messenger met “Les Jours Très Très Magiques” en beantwoord een kleine quiz om u te registreren.
 3. Eens je één keer bent geregistreerd kom je in aanmerking voor de trekkingen voor de rest van de dag, er zijn 7 trekkingen per dag tussen 10u30 en 16u30. Gouden prijzen zijn te winnen bij de eerste twee trekkingen. Registreer je dus vroeg in de morgen.
 4. Als je gewonnen hebt krijg je een melding.

(prijzen voor groepen, zijn beperkt tot max. 5 personen)

Wat kan je winnen:

 1. Private rit op Star Tours met Chewbacca aan uw zijde. De attractie zal een half uur voor u worden geprivatiseerd. (Deze prijs is niet beschikbaar in het weekend)
 2. De sterren van de parade zoals je ze nog nooit hebt gezien. Je wordt meegenomen backstage om de artiesten en de Disney figuren van de parade te ontmoeten en kan daarna op een VIP locatie bij City Hall plaatsnemen om de parade te bekijken.
 3. Disney Illuminations VIP beleving. Uitnodiging voor een cocktailparty en een begroeting van Goofy als kok. Daarna wordt je begeleid naar een plaatsje net voor het kasteel voor het bekijken van de Disney Illuminations show. De avond zal worden afgesloten met een diner in het California Grill restaurant in het Disneyland Hotel. (Prijs enkel beschikbaar op zondag)
 4. Een private rit op Pirates of the Caribbean met daarna een ontmoeting met Jack Sparrow in restaurant Captain Jack’s.
 5. Privé ontmoeting met Mickey & Minnie Mouse voor een heuse PhotoPass photoshoot. Je krijgt ook enkele Disney cadeau’s mee en ook Mickey en Minnie-oren.
 6. Een koninklijke photoshoot op de eerste verdieping van het kasteel nadat je mak-up en haar gestyled is door een professionele team. Met als klap op de vuurpijl een privé ontmoetingen met Aurora en haar prins Philippe.
 7. Een diner in restaurant Chez Rémy in het Walt Disney Studios Park.
 8. Een diner in restaurant Captain Jack’s in het Disneyland Park.
 9. Tickets categorie 1 voor de Buffalo Bill’s Wild West Show voor maximum 4 personen.
 10. Een Disney zak vol met leuke Disney cadeau’s
 11. Een Disney Photopass
 12. Een Disney Gift Card met 5 euro.

Alle prijzen zijn te gebruiken de dag zelf.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *