Hotels in de buurt

Residhome Val d’Europe

Read Time:54 Second

Deze accommodatie ligt op 2 km van Disneyland Resort Parijs en op 50 meter van het RER-station Val d’Europe, dat een rechtstreekse verbinding biedt met het centrum van Parijs. De accommodatie beschikt over moderne, goed uitgeruste appartementen en studio’s en biedt gratis WiFi.

Residhome Prestige Val d’Europe heeft studio’s en appartementen met airconditioning, een volledig ingerichte kitchenette, een televisie en een eigen badkamer.

Er is ook een 24-uursreceptie aanwezig. Alle kamers zijn per lift bereikbaar. Een continentaal ontbijt wordt dagelijks geserveerd en kortingen zijn beschikbaar bij een partnerrestaurant op slechts 200 meter afstand. Er is ook een snackbar. Deze is van dinsdag tot en met zaterdag, van 16:00 tot middernacht geopend. Tijdens de Franse schoolvakanties is de snackbar elke dag geopend.

Prestige Val d’Europe ligt op een bevoorrechte locatie in de buurt van het winkelcentrum Val d’Europe, de Outlet Shopping Village en het speelse en interactieve Sea Life Aquarium. Het is ook maar 30 minuten rijden naar Parijs.

 

Vanaf 71€ per nacht

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *