Tickets

Jaarpassen voor Disneyland Paris vanaf 139€

Read Time:56 Second

Wil je graag meerdere keren naar Disneyland Paris in één jaar om zo te genieten van alles seizoen zoals het Lente seizoen, Zomer Seizoen, Halloween & Kerstseizoen dan is de beste oplossing een jaarpas voor Disneyland Paris. Ook als je voor een langere tijd naar Disneyland Paris gaat kan het interessant zijn om vanaf 4 dagen een jaarpas te overwegen aangezien je daarmee van veel kortingen kan genieten tijdens je verblijf.

Met de meeste jaarpassen krijg je gratis toegang tot de parking van Disneyland Paris en krijg je ook kortingen van -10 tot -20% op eten of souvenirs. Op deze manier verdien je vlugger dan je denkt de investering van je jaarpas terug.

Met een jaarpas in de hand is het ook makkelijker om een goedkoper hotel in de buurt van Disneyland Paris te boeken voor je verblijf aangezien je geen arrangement met tickets meer nodig hebt. Op die manier zal een bezoek aan Disneyland Paris een stuk goedkoper zijn dan wat je nu gewend bent.


Een overzicht van de verschillende jaarpassen die beschikbaar zijn en online een jaarpas aanschaffen kan je via deze link


0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *