Hotels in de buurt

Hotel Campanile Marne La Vallée – Bussy Saint Georges

Read Time:58 Second

Campanile MLV Bussy Saint Georges wordt omgeven door een landschapstuin en ligt op 15 minuten rijden van Disneyland Resort Paris. Dit hotel is ook geschikt voor zakelijke bezoekers en biedt een terras, versneld inchecken en overal gratis WiFi.

De kamers zijn voorzien van airconditioning en een eigen badkamer met gratis toiletartikelen en een haardroger. Extra faciliteiten zijn een flatscreen-tv met zenders van Canal + en Bein Sports, een thee- en koffiezetapparaat en een telefoon.

Campanile MLV Bussy Saint Georges verzorgt dagelijks een ontbijtbuffet met vers fruit en zoete deegwaren. In het restaurant van het hotel worden voor de lunch en het diner regionale gerechten geserveerd en een dessertbuffet verzorgd.

Aan het eind van de dag kunt u met een drankje ontspannen in de bar en naar de satelliet-tv in de lounge kijken. U kunt ’s zomers eten op het terras, terwijl de kinderen in de tuin spelen.

Campanile MLV Bussy Saint Georges ligt op een gunstige locatie, op slechts 10 minuten lopen van het RER-station, vanwaar u naar Disneyland Resort Paris en het centrum van Parijs kunt reizen.

Vanaf 50€ per nacht

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *