busreizen & villages nature Tickets Villages Nature

Dagticket Villages Nature Paris vanaf 50€

Read Time:2 Minute, 10 Second

Je hoeft geen volledig verblijf te boeken om te genieten van de vele faciliteiten dat Villages Nature Paris te bieden heeft, inclusief het grote verwarmde binnen & buiten waterpark. Je kan dagtickets kopen vanaf 50 euro per persoon.

Een van de grootste door geothermische energie verwarmde waterparken van Europa

Ontdek onze reusachtige glijbanen (Rocket, Crater, Tube, Lifter…), geniet van de grote lagunes in de buitenlucht die het hele jaar door tot 30°C verwarmd worden, geniet met het gezin in het golfslagbad, de jaccuzi’s, de speeltuinen voor kinderen en baby’s en beleef een moment van ontspanning in de Deep Nature Spa®. En nog meer dan 15 andere activiteiten…

Activiteiten :

 • Aqua Bike
 • Zwemcursus
 • Babyzwemmen
 • Aqua Jump
 • Aqua Slide

Een grote boerderij in een leuke en gezellige sfeer

Ontdek de dieren en help hen verzorgen in de stal, leer tuinieren in de serre en de biologische moestuin, laat je kinderen zich helemaal uitleven in de 300 m² grote thematische speeltuin en geniet daarna van een heerlijke pauze in het restaurant – Theesalon Les Délices de la Ferme. En nog meer dan 13 andere activiteiten…

Activiteiten :

 • Workshop brood bakken
 • Honing workshop
 • Ponytocht
 • Avontuur op de boerderij
 • Binnenspeeltuin

Een grote speeltuin in het hart van het bos

Ontdek een fantastische Speeltuin voor je kinderen: verschillende glijbanen, touwbruggen en tokkelbanen zullen ze de tijd volslagen doen vergeten. Neem deel aan creatieve workshops en laat de kids hutten bouwen met behulp van materiaal dat in het bos gevonden wordt. En nog meer dan 5 andere activiteiten…

Activiteiten :

 • Avontuur in het bos
 • Mijn feeënhuisje
 • Minigolf
 • De mysteries van het bos
 • Hut bouwen en decoreren

Vier thematische tuinen voor een leuke en leerzame wandeling

Neem de tijd om twee hectare natuur te ontdekken, gebouwd rond de vier elementen water, lucht, vuur en aarde. Vol met speeltuinen, leuke ervaringen voor je kinderen en verschillende kunstwerken. En nog meer dan 5 andere activiteiten…

Activiteiten :

 • Tips van de Tuinier
 • Familiespeurtocht (binnenkort)
 • Wandeling & Spelletjes in de Natuur

Een selectie restaurants, boetieks en activiteiten in het kloppende hart van het park

Geniet van een ruime keuze restaurants met een gevarieerde en heerlijke keuken (Italiaans, biologisch, wijnbar…) die de hele dag geopend zijn of ontdek de verse producten van onze supermarkt, bakkerij of kruidenierswinkel. Neem een pauze en vertrouw je kinderen toe aan de Baby of Kids Club die opgericht zijn in samenwerking met Disney Nature®. Beleef samen met je gezin of vrienden onvergetelijke momenten tijdens een partijtje Bowling of probeer te ontsnappen uit de Escape Room. En nog meer dan 25 andere activiteiten…

Activiteiten :

 • Workshop wijnproeven
 • Dansavond in de openlucht
 • Wandelend Theater
 • Waterfiets huren
 • Amfitheater


 

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *