Disney Hotels

Disney’s Newport Bay Club

Read Time:2 Minute, 12 Second


Dit volledig gerenoveerde 4-sterren hotel dompelt je onder in een nog luxere maritieme beleving. De charme van een landhuis aan zee uit omstreeks 1900, maar dan aan de oevers van Lake Disney. De maritieme romantiek is overvloedig aanwezig in dit hotel dat op slechts een kwartiertje lopen van de Parken ligt of op een paar minuten met de gratis shuttle. En op sommige dagen geniet je van Extra Magic Time in bepaalde delen van de Disney Parken.

 Standaard kamer in Disney’s Newport Bay Club (met tickets voor de Disney Parken)

De standaard kamer in charmant maritiem thema beschikt over 2 tweepersoonsbedden en biedt plaats aan maximum 4 personen of 1 tweepersoonsbed voor maximum 2 personen.


Standaard kamer aan Lake Disney-zijde (met tickets voor de Disney Parken)

De standaard kamer in charmant maritiem thema beschikt over 2 tweepersoonsbedden en biedt plaats aan maximum 4 personen of 1 tweepersoonsbed voor maximum 2 personen.


Familiekamer met of zonder Lake Disney-zijde (met tickets voor de Disney Parken)

De familiekamer in charmant maritiem thema is beschikbaar met of zonder zicht op Lake Disney en beschikt over 2 tweepersoonsbedden en een slaapbank voor maximum 5 personen.


Compass Club Kamer met of zonder Lake Disney-zijde (met tickets voor de Disney Parken)

De Compass Club kamer in charmant maritiem thema is te vinden op de exclusieve Compass Club verdiepingen en beschikt over 2 tweepersoonsbedden en biedt plaats aan maximum 4 personen of 1 tweepersoonsbed voor maximum 2 personen. Zijn beschikbaar met of zonder zicht op Lake Disney, inclusief ontbijt + 1 Hotel Fastpass per persoon/per nacht


Compass Club Familiekamer voor 5 tot 6 personen (met tickets voor de Disney Parken)

De Compass Club familiekamer in charmant maritiem thema is te vinden op de exclusieve Compass Club verdiepingen en beschikt over 2 tweepersoonsbedden en 1 slaapbank en biedt plaats aan maximum 5 personen of 2 tweepersoonsbedden en 2 slaapbanken voor maximum 6 personen. Zijn beschikbaar met of zonder zicht op Lake Disney, inclusief ontbijt + 1 Hotel Fastpass per persoon/per nacht


Ben je al in het bezit van tickets voor Disneyland Paris of heb je een jaarpas kan je makkelijk een hotels boeken zonder tickets. Boek dit hotel zonder Disney tickets vanaf €175


Suites (met tickets voor de Disney Parken)

Er zijn ook verschillende suites beschikbaar op de Castle Club: de Executive suite, Resort suite, Compass Club suites en de Presidential Suite. Deze kamers zijn ook enkel via de telefoon te boeken.

Klik hier voor meer informatie over deze luxe kamers >0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *