di. jan 28th, 2020

Toy Story Play Days van start in Walt Disney Studios Park

Vorige dinsdag zijn de Toy Story Play Days begonnen in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris ter ere van de nieuwe Toy Story 4 film die momenteel in de bioscoop te zien is.

Toy Soldiers in Toy Story Playland

Een lange rij fans stonden op dinsdagmorgen al vroeg in de rij te wachten voor het hoogtepunt van deze viering, de komst van Bo Peep in haar nieuwe outfit. Bo Peep is een Disney figuur die al sinds 1996 niet meer in Disneyland Paris te zien was. Toen deed ze mee in de Toy Story parade in het Disneyland Park. Voor vele fans was deze ontmoeting dus de primeur. Bo Peep is dagelijks te ontmoeten in Toy Story Playland samen met Woody & Forky.

Ontmoet Jessie

Verder kan je ook nog Buzz Lightyear of Jessie ontmoeten in Toon Studio, maar vergeet zeker ook niet om eens naar Disney’s Hotel Cheyenne te gaan want daar staan Woody en Jessie klaar om op de foto te gaan.

Verder zijn er leuke gethematiseerde snacks te verkrijgen en kan je in het Studio Theater een preview bekijken van Toy Story 4. In dit theater kon je tot en met vorige zondag nog gaan kijken naar Marvel Super Heroes United.

Preview Toy Story 4 in Studio Theater

Vergeet zeker ook niet de speciale app te downloaden op je smartphone om deel te nemen aan een speurtocht. Dit kleine seizoen blijft nog tot 28 juni 2019. Daarna is het aan het Disneyland Park om het over te nemen met het Lion King & Jungle Festival.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *