Nieuws

Disney’s Hotel New York doet de deuren dicht

Read Time:1 Minute, 11 Second

Het laatste weekend van de kerstvakantie betekend ook het laatste weekend van Disney’s Hotel New York. Gisterenavond was de laatste nacht dat gasten in het hotel konden overnachten.

Het hotel sluit voor minimum een jaar voor een volledige transformatie naar “Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel”. De bedoeling is om het hotel een frisse en geupdate look te geven waarin Marvel (Superhelden) een belangrijke rol zal inspelen. Het zal geen Marvel hotel worden, het hoofdthema blijft nog altijd New York, maar op veel plaatsen gaan er verwijzingen gemaakt worden naar superhelden zoals Spider Man of Iron Man.

De koelere lobby die we tot op vandaag hadden zal worden opgevormd naar een moderne gezellige ingang waarbij warmere kleuren worden gebruikt en ook de outfits van Iron Man in de kijker staan. Overal zijn er ook tekeningen en artwork te vinden die verwerkt zijn in het decor met verwijzingen naar Marvel superhelden.

Ook de kamers gaan er compleet anders uitzien, alle meubels worden vervangen, tapijt, behang, ….en een volledige nieuwe badkamer. De kamers krijgen ook moderne snufjes zoals een spiegel waar de TV in verwerkt is.

Op zondag 6 januari 2019 werd het hotel officieel gesloten met de Marvel superhelden zoals Spider-Man, Thor, Black Widow, Black Pantner & Captain America. Een exactie datum voor de heropening van het hotel is nog niet bekend, maar de opening wordt momenteel voorzien voor de zomer van 2020.

 

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *