BUSREIS: Beleef Disney’s Magische Vuurwerk Festival

busreizen

Beleef Disney’s Magische Vuurwerk Festival – vertrek 6, 8 of 11 november 2018

Geniet van een 3-daags arrangement in Disneyland® Paris tijdens Disney’s Magische Vuurwerk Festival en beleef twee spectaculaire avonden vol vuurwerk en special effects! De eerste avond Disney Illuminations! Een avondshow vol duizenden lichtjes, kleur en magie, dankzij adembenemende projecties op het Kasteel van Doornroosje, vuurwerk en lasers. Op de tweede avond wordt de avondlucht boven Lake Disney verlicht door een spectaculair vuurwerk begeleidt door special effects en bijpassende muziek. Daarnaast kun je natuurlijk genieten van de meer dan 50 attracties, shows en parades in Disneyland Paris.

3-daags arrangement inclusief:
• verblijf in één van deze accommodaties met ontbijt (Davy Crockett, Santa Fé of Newport Bay Club)
• 3 dagen onbeperkt toegang tot de beide Disney® Parken
• op de 2e avond spectaculaire vuurwerk show bij Lake Disney


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *