BUSREIS – Weekendarragement, aankomst elke vrijdag

busreizen busreizen & villages nature

Disneyland® Paris met de bus, WEEKEND arrangement

Een vakantie naar Disneyland Parijs is een magische belevenis, voor jong en oud! Verdeeld over twee Disney® Parken vindt u meer dan 60 attracties, shows en parades en schitterende Disneyland Parijs hotels waar je heerlijk weg kunt dromen. Verder is er Disney® Village, een uitgaanscentrum dat tot diep in de nacht geopend is. Ontdek de Magie in Eurodisney, beleef de meest fantastische avonturen en neem schitterende herinneringen mee naar huis!
Zoekt u een voordelige vakanties naar Disneyland Parijs? Kies dan voor een accommodatie in de omgeving van Disneyland Paris. In deze eurodisney hotels, alle met verschillende thema’s, duurt de Magie 24 uur per dag. Natuurlijk kunt u er voor kiezen om met eigen auto of trein te reizen. Maar wat dacht u van de speciale kidsbus waarmee u naar Disneyland® Paris reist? Op deze manier begint de magische reis vanaf het opstappunt! Boek nu bij Oad je Disneyland® Paris hotel!

Je kunt kiezen uit een auto- of busarrangement.
Aankomst is elke vrijdag t/m november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *