Tickets voor ELECTROLAND 2018 in Walt Disney Studios Park

Voor de tweede keer op rij komt Electroland naar Disneyland Paris met twee unieke avonden op 29 en 30 juni 2018! Het Walt Disney Studios Park zal worden gehuld in electrosferen tijdens dit exclusieve festival met wereldberoemde dj’s en spectaculaire projecties op de The Twilight Zone Tower Of Terror. De sensationele attracties in het Walt Disney Studios Park zorgen ervoor dat deze avonden onvergetelijke momenten worden waar de vonken van afspatten!


Nieuw: twee unieke avonden met een uitzonderlijk programma!

Top dj’s Dimitri Vegas & Like Mike en de fenomenale Robin Schulz zullen het Walt Disney Studios Park in vuur en vlam zetten! Verwacht je aan 2 uitzonderlijke electro-avonden met de allergrootste dj’s: de legendarische Bob Sinclar en Klingande, kampioen van het melodieuze house genre, sluiten zich aan bij Robin Schulz voor een uitzonderlijke party op vrijdagavond; terwijl de iconische Nederlandse dj Afrojack, de Fransman Mosimann en het getalenteerde duo Lovely Laura & Ben Santiago de line-up voor zaterdagavond vervolledigen naast Dimitri Vegas & Like Mike.

Een sfeer waar de vonken van afspatten

Beleef op het ritme van vette electrobeats twee epische avonden en geniet midden in het magische Walt Disney Studios Park van de feestelijke sfeer van het nachtleven. Het openluchtpodium op Production Courtyard, dat zich midden in het Walt Disney Studios Park bevindt, is adembenemend. Je stapt hier een uniek universum binnen met spectaculaire projecties op de The Twilight Zone Tower Of Terror en je kunt een ritje maken in de populairste attracties, die speciaal voor dit evenement geopend zijn!


Geniet nog langer en overnacht in Disneyland Paris!

Beleef beide Electroland-avonden en profiteer van onze aanbiedingen op maat, inclusief verblijf in een van de Disney Hotels, toegang tot de twee Disney Parken en andere exclusieve voordelen. Bekijk onze aanbiedingen voor meer informatie.

In de loop van het eerste kwartaal van 2018 zal slechts een beperkt aantal losse tickets voor Electroland beschikbaar zijn.


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *