Vienna House Magic Circus

Partner Hotels

Het Vienna House Magic Circus at Disneyland® Paris ligt op slechts 10 minuten rijden van Disneyland Parijs en op 4 km van Val d’Europe RER-station en het winkelcentrum. Het beschikt over een zwembad, een fitnessruimte, een recreatieruimte met videospelletjes, en gratis WiFi in het hele gebouw.

De kamers hebben een circusthema en bieden uitzicht op de omgeving, het park of het meer. Ze zijn voorzien van een minibar, een kabel-tv met kinderzenders en koffie- en theefaciliteiten. Ze hebben ook een eigen badkamer.

Restaurant L’Etoile biedt traditionele gerechten en regionale specialiteiten. U kunt ontspannen op het terras of in de Bar des Artistes, waar snacks worden geserveerd.

Het Vienna House Magic Circus at Disneyland® Paris biedt een gratis pendeldienst naar de pretparken. Bij de receptie kunt u tickets voor Disneyland kopen.

 

Vanaf 89€ per nacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *